Jaarverslag 2017

Stichting Mullai
    Jaarverslag 2017

Het jaar 2017 stond in het teken van het organiseren van het 15-jarig bestaan van de Derde Werelddag.
    Wat dit jaar in het teken stond van het herenigingen van vluchtelingsgezinnen.

In 2017 is het bestuur 5x voor een bestuursvergadering bijeenge-weest, t.w. 30-01, 05-04, 21-06, 30-08 en 21-11.

In de vergadering van 21-06 hebben we het jaarverslag goedgekeurd.

We hebben het jaar met een positief saldo af kunnen sluiten.
    Saldo spaarrekening d.d. 1-1-2017 € 266,94
    Saldo bankrekening d.d. 31-12-2017 € 940,61
    De kascontrolecommissie, bestaande uit Ton Jeuken en Charles Laurensse, heeft de boeken gecontroleerd en akkoord bevonden. De penningmeester werd gedechargeerd.

Het bord van de school de Hommel na de sponsorloop van 2016 hangt in het nieuwe klaslokaal. In april heeft Anton geld overgemaakt voor de nieuwe te bouwen/op te knappen klaslokalen in Mulliyavali. We wachten nog op de foto’s van de voltooiing.

In september was onze stichting weer present op de Wereld dag, georganiseerd door het Mondiaal
    Platform Venray. Het thema was dit jaar ‘ Gezinshereniging’. 4 Werelddelen en de comités die daar onder vielen hadden hun eigen hoekje op het Henseniusplein. We hebben voor hapjes gezorgd die verkocht werden en een Sri- Lankaanse dansgroep die een aantal keren op het podium heeft opgetreden. Ook een heuse modeshow met de traditionele kleding van de deelnemende landen was gepland. Ruud Willemsen maakte een PowerPoint presentatie die op de grote schermen werd vertoond.

De foto’s van het bord van de Hommel wat in het klaslokaal hangt werd op de site geplaatst.

We hebben ons ingeschreven voor mee te doen aan het project van SOS Meerlo Wanssum, maar helaas mogen we niet mee doen.
    Anton heeft met verschillende scholen contact gehad over het organiseren van sponsoracties.
    Verschillende keren werd door een van de bestuursleden deelgenomen aan de algemene vergaderingen van het Mondiaal Platform Venray.

We hopen aankomend jaar een aantal projecten te kunnen voltooien.

Meerlo, 06-01- 2018