Wat u kunt doen!

• Zonder uw hulp konden wij niets betekenen voor het St. Isodor's Boys Home in Mullaitivu. Nu dit tehuis vernield is, verblijven de kinderen voortaan in een ander tehuis in Jaffna en ook daar is de hulp heel hard nodig. Er is gebrek aan voedingsmiddelen, het weeshuis moet verbouwd worden om de kinderen een goede woonomgeving te bieden en er is geld nodig voor studiemiddelen.

Met uw hulp kunnen wij veel betekenen voor diverse projecten in Mullaitivu, zoals bijvoorbeeld:
  • Bieden van (financiële) ondersteuning bij kleine verbouwingen.
  • Bieden van (financiële) ondersteuning bij de aanschaf van materialen voor traumaverwerking.
  • Inrichting van leslokalen met materialen

Hoe kunt u helpen?

U kunt helpen door uw bijdrage te storten. U helpt ons hiermee om nieuwe projecten op te zetten en bestaande projecten voort te zetten in Mullaitivu, Sri Lanka.

Gebruik onderstaand bankrekeningnummer voor uw bijdrage:

Bankrekening: NL72ABNA0541115995 ten name van Stichting Mullai, Venray.